Wedstrijd FC Oss verschoven naar maandag 8 februari

De KNVB heeft in overleg met de clubs en de CED besloten de, na het afgelasten van de wedstrijd FC Oss - Go Ahead Eagles, ook alle andere Jupiler League-wedstrijden van vrijdag 15 januari af te gelasten. Het overgrote deel van de betreffende speelvelden blijkt onbespeelbaar.
Bovendien geven de gedetailleerde weerrapporten van Meteoconsult te kennen dat de weerssituatie in de betreffende steden de komende dagen zal verslechteren. De kans dat de velden vrijdag bespeelbaar zijn, is daardoor vrijwel nihil. Overleg met de CED wijst bovendien uit dat in deze situatie de speelronde liever bij elkaar kan worden gehouden, dan slechts een enkele wedstrijd te laten spelen en hiermee de ronde te laten versnipperen. De KNVB geeft gehoor aan dit verzoek.
"Het is voor alle partijen prettig dat wij onder de huidige weersomstandigheden tijdig deze beslissing kunnen nemen en dat alle betrokken partijen hier achter staan. Daarnaast is het natuurlijk ook voor de supporters fijn om te weten waar zij aan toe zijn. Helaas legt deze verschuiving wel extra druk op het competitieprogramma", aldus Gijs de Jong, manager competitiezaken KNVB.
De speelronde wordt opnieuw vastgesteld, waarbij de KNVB zich richt op maandag 8 februari.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter