NAC speelt bekerwedstrijd met verzwakte voorhoede

NAC Breda is misschien favoriet voor de bekerwedstrijd tegen eerstedivisionist Go Ahead Eagles. De vraag is alleen wie de doelpunten moet gaan maken voor de Bredanaars. De aanvallers Matthew Amoah (Afrika Cup), Leonardo en Joonas Kolkka (schorsing) ontbreken allemaal.
Daardoor zal de voorhoede vermoedelijk bestaan uit Anthony Lurling (behoorlijk uit vorm), Ellery Cairo (kan niet overtuigen als spits) en Martijn Reuser (over de top). Ook achterin moet trainer Robert Maaskant improviseren. Rob Penders heeft een gebroken neus en ook Tyrone Loran is geblesseerd. Daardoor zal middenvelder Kees Kwakman waarschijnlijk een linie terugzakken. Leonardo is door de tuchtcommissie een schorsing van vier wedstrijden opgelegd. De uitspraak van de tuchtcommissie betekent dat Leonardo, ook ondanks een eventuele beroepszaak, niet mag aantreden tijdens de bekerwedstrijd.
Wegereef is benoemd als scheidsrechter voor het bekerduel. De assistent-scheidsrechters zijn Van Dongen en Bexkens en de vierde official is Kamphuis.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter