Komst van Moussa Koita lijkt van de baan

De komst van Moussa Koita leek nog slechts een formaliteit, maar inmiddels is het onduidelijk of de spits de rest van dit seizoen voor Go Ahead Eagles speelt. Ondanks een akkoord met zijn club KRC Genk heeft de speler nog niet ingestemd met de overgang.
Maandag was de 27-jarige Koita op bezoek in Deventer tijdens het duel met Excelsior, maar hij heeft nog altijd geen uitsluitsel gegeven. "We hebben een overeenkomst met Genk en dachten er met hem ook uit te zijn", zegt Marc Overmars, bestuurslid technische zaken. "Maar we hebben nog steeds geen antwoord."
"Ik heb het idee dat hij zelf wel wil, maar de zaakwaarnemer van Koita traineert de boel een beetje." De belangenbehartig zou schermen met interesse van andere clubs. Volgens zijn Belgische werkgever is daar echter geen sprake van. Inmiddels begint het geduld van Go Ahead Eagles wel op te raken.
"Als hij vanmorgen nog had gebeld, dam kon het nog", laat Overmars weten. "We spelen zondag tegen AGOVV en willen het liefst dan de nieuwe aanvaller er al bij hebben.'' Inmiddels onderhandelt de eerstedivisionist ook al met een andere club over de huur van een spits. "Als we er met die andere speler op korte termijn uitkomen is de komst van Koita van de baan. Ook dat is kwalitatief een goede versterking."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter