Donny de Groot de nieuwe spits

Go Ahead Eagles heeft de Donny de Groot gecontracteerd. De voormalige aanvaller van onder meer De Graafschap tekent een contract voor een half jaar.
De Groot stond het afgelopen jaar onder contract bij het Australische Newcastle Jets in de Aziatische Champions League. Na het toernooi kwam de Nederlander niet meer in aanmerking voor een vaste basisplaats.. "Door een trainerswisseling kwam Donny op de bank terecht", zegt zijn zaakwaarnemer Hakeem Slimani. "Maar hij is fit en wil zijn reputatie als goaltjesdief ook bij Go Ahead waarmaken."
De Groot kwam in het verleden uit voor onder andere FC Utrecht, FC Volendam, FC Emmen, RBC Roosendaal, De Graafschap en AEK Larnaca. In 181 competitiewedstrijden was hij 81 keer trefzeker. Bij FC Emmen scoorde hij in het seizoen 2002/2003 30 maal in 31 wedstrijden. Maandagmiddag komt hij met zijn gezin terug in Nederland.
Met de komst van De Groot is de huur van Moussa Koita van Genk van de baan. Go Ahead Eagles heeft dat de aarzelende spits vrijdagmorgen laten weten.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter