Çolak en Parnela niet helemaal fit en Bus geschorst

Go Ahead Eagles kan zondag in de uitwedstrijd tegen AGOVV mogelijk geen beroep doen op Halil Colak. De aanvaller kampt met een kuitblessure en miste vrijdag de training. Colak liep de kwetsuur al op in het oefenduel met Jong FC Twente en is een vraagteken. Afgelopen maandag maakte hij al niet echt een fitte indruk. Zijn mogelijke vervanger, Nigel Hasselbaink, kan dan eventueel zijn debuut maken in de basis. 
Marco Parnela is ook niet honderd procent zeker. De verdediger liet eveneens de training, op het kunstgras van Schalkhaar, uit voorzorg aan zich voorbij gaan. De Fin kan waarschijnlijk wel spelen.
Zijn maatje in de defensie Dave Bus is er sowieso niet bij. Hij zit een wedstrijd schorsing uit. "Wie Dave vervangt weet ik nog niet", sprak trainer Andries Ulderink. "Robbert Maruanaya, Diego Michiels of nog een derde optie." Maruanaya lijkt de meest logische vervanger maar Michiels heeft het een aantal weken op de rechtsback positie uitstekend gedaan. Als pure mandekker is hij misschien wel wat sterker zijn terwijl als spelverdeler Maruanaya weer een betere optie is. Een ander mogelijkheid zou zijn Zuidam in het elftal te passen waardoor Kieftenbeld of Hollart naar de defensie verhuisd.
Maruanaya en Jonathan Vosselman lieten de vrijdagtraining wegens privé-omstandigheden schieten. Ook Patrick Gerritsen was afwezig en hij zal ook niet spelen. De aanvaller onderging vrijdag een mri-scan om te controleren of er geen beschadiging in de knie is. De vermoedelijke opstelling:

AGOVV heeft voor morgenmiddag geen verrassingen in petto. Na de gewonnen oefenduels met Willem II en Heracles stond het elftal al vrijwel vast. Remon de Vries en Arnoud van Toor beginnen na hun blessure op de bank. Hans van de Haar, Julius Wille, Jeroen Van Den Broeck, René Bot en Henk Baum ontbreken.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter