Enkel Parnela blijkt niet gebroken maar gekneusd

De blessure aan de linkerenkel van Marco Parnela lijkt mee te vallen. In het Deventer ziekenhuis werd op een röntgenfoto geen breuk geconstateerd. In het Deventer ziekenhuis werd na bestudering van de röntgenfoto een botbreuk uitgesloten.
De aanvoerder viel in de 26ste minuut uit nadat hij met een sliding de bal voor de voeten van AGOVV'er Jeremy Bokila weg probeerde te glijden. Bokila ging vervolgens met z'n hele gewicht op de voet van Parnela staan. "Ik kon er niet meer op staan en vreesde dat de enkel gebroken was", zei Parnela. "Tim (fysiotherapeut Tim Glazenburg) reed me naar het ziekenhuis en dacht ook meteen dat het gebroken was. Ook al omdat het net boven de enkel meteen opzwol. Gelukkig bleek dat niet zo, maar ik ben er wel even zoet mee. Het is een kwestie van weken."
Wat precies de schade aan het flink gezwollen gewricht is, moet de komende dagen blijken. Als het bij een kneuzing blijft, is hij binnen korte tijd hersteld. Bij schade aan de enkelband gaat het langer duren. Het is in ieder geval uitgesloten dat Parnela fit is voor het bekerduel van woensdag tegen NAC. "Dat gaat zeker niet lukken. Ik zit voorlopig met de voet omhoog."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter