Arkivo geblesseerd na nederlaag tegen Jong Twente

Go Ahead Eagles heeft donderdagmiddag een ingelast oefenduel met 4-1 van Jong FC Twente verloren. De Deventer ploeg kwam op het trainingscentrum van Twente niet in de wedstrijd en maakte een ongemotiveerde indruk.
Het tweede verlies van het jaar stemde trainer Andries Ulderink niet vrolijk. De manier waarop zijn slap acterende ploeg achter de Twentse talenten aanliepen zorgde voor irritatie. "Hier is het laatste woord nog niet over gezegd", zei Ulderink. "We speelden belabberd slecht. Alleen al de manier waarop we aan de wedstrijd begonnen. Sommigen dachten blijkbaar dat ze een partijtje zomeravondvoetbal konden gaan spelen. Ik vind het een schande dat je zo van een beloftenelftal verliest. Dat mag niet gebeuren. Wat mij ook niet lekker zit is dat er tijdens zo'n wedstrijd ook geen spelers opstaan die corrigeren, dat niemand het voortouw neemt. Ik ben dan ook benieuwd hoe de groep deze wedstrijd zelf heeft ervaren."
In de slotfase van het duel raakte Kari Arkivo geblesseerd aan zijn rechterenkel. De Finse middenvelder kon niet op eigen kracht bij de kleedkamer komen. Gevreesd wordt voor letsel aan de enkelband. Vrijdag zal de enkel nader worden onderzocht.
Opstelling: Jasper Heusinkveld; Wout Droste, Dave Bus (46. Marco Parnela), Robbert Maruanaya (71. Glenn Kobussen), Jonathan Vosselman; Joey Suk (46. Jordy Zuidam), Timon van Leeuwen (46. Kari Arkivuo), Dennis Hollart (46. Maikel Kieftenbeld), Jules Reimerink, Sander Post, Halil Çolak (46. Nigel Hasselbaink).

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter