Wout Droste wil in de eredivisie spelen

Wout Droste wil nog nadenken over de contractaanbieding van Go Ahead Eagles. De verdediger wordt gevolgd door verschillende eredivisieclubs. Hij is niet het enige Eaglestalent.
De rechtsback uit Oldenzaal wordt onder andere gevolgd door NEC. Zo bekeek trainer Wiljan Vloet de verrichtingen van Droste vrijdag nauwgezet. "Ik heb er niks van gehoord", zegt Droste. "Ik heb alleen met Go Ahead  Eagles gesproken, maar nog geen beslissing genomen. Ik heb het erg naar mijn zin, maar heb ook ambitie om in de eredivisie te spelen. Het zou mooi zijn als dat met Go Ahead Eagles zou kunnen."
Volgende maand zit Droste met zijn zaakwaarnemer weer om tafel in Deventer. Hij is transfervrij nu zijn contract bij Twente deze zomer afloopt.
Droste is niet de enige speler die zich in de belangstelling van eredivisieclubs mag verheugen. "Ik hoop niet dat we volgend seizoen opeens veertien nieuwe spelers moeten gaan zoeken", zegt trainer Andries Ulderink. "Maar doordat al die jonge jongens het goed doen is het gevolg dat er aan spelers getrokken wordt. Dat kan hard gaan. Joey Suk stond tegen FC Den Bosch voor het eerst weer in de basis, speelde goed en scoorde twee keer. De belangstelling voor zo'n jongen is er dan ook meteen." Suks contract loopt door tot 2011, daarna heeft de club nog een optie voor twee jaar .
Van tien spelers - Vosselman, Parnela, Hollart, Kieftenbeld, Zuidam, Suk, Çolak, Bus, Van Leeuwen en Van der Biezen - loopt het contract door. Dertien spelers hebben een aflopend contract of huurcontract. Twee spelers, Kobussen en Michiels, spelen op amateurbasis. 

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter