Opnieuw opladen voor Emmen

In slechts twee trainingssessies moet het elftal worden klaargestoomd voor de onunoeting met FC Emmen. Ulderink: "Na de nederlaag van AGOW kunnen we bij winst de vijfde plaats al zo goed als veilig stellen. Dat is belangrijk. Bang dat het team niet genoeg tijd heeft om zich op die wedstrijd te focussen ben ik niet. De spelers hebben vaker na een belangrijke wedstrijd laten zien er meteen weer te kunnen staan." Ulderink heeft nogal wat vraagtekens over de inzetbaarheid van enkele basisspelers uit zijn selectie. Dave Bus had gisterochtend last van zijn enkel, Karl Arkivuo (bovenbeen) en Nigel Hasselbaink (enkel) haakten donderdagavond al voortijdig af. Hasselbaink werd al vroeg in de wedstrijdvol op de enkeI geraakt door Emanuelson, maar hield het tot in de tweede helft vol. 
Of het trio inzetbaar is, blijft nag maar de vraag. Voor Jordy Zuidam (lies), Patrick Gerritsen (knie) en Donny de Groot (knle) komt Emmen zeker tevroeg. Ook Marco Pamela (enkel) is nog niet zover dat hij de groepstraining kan hervatten, maar de dag dat hij weer bij de selectie aansluit is dichtbij. 
Halil Colak speelde tegen Ajax al een half uur mee en lijkt weer helemaal hersteld. Of Maikel Kieftenbeld ook weer voluit inzetbaar is, is onzeker. De middenvelder werd na een spierscheuring in het linkerbovenbeen in ijltempo klaar gestoomd voor de halve bekerfinale, maar wellicht wordt hem nu tach rust gegund. Ulderink: "Om geen risico te nemen heb ik Maikel er bij 3-0 uitgehaald. Hij geeft zelf aan nergens last van te hebben, maar met het oog op de play-offs willen we geen risico meer nemen." De vermoedelijke opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter