Kiezen en mogelijk sneeuw tegen FC Dordrecht

Go Ahead Eagles spelers Maikel Kieftenbeld en Jules Reimerink hebben hun debuut gemaakt in Oranje. Ze mochten beiden de eerste helft aantreden met het beloftenteam van de KNVB dat uitspeelde tegen Slovenie. Oranje verloor het duel met 2-1. Beide spelers zijn fit terug gekeerd en kunnen in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht meedoen.
Datzelfde geldt voor Halil Colak. Hij traint vanaf dinsdag alweer mee met de selectie na zij avontuur in Turkmenistan waar hij meespeelde met Jong Turkije. Buiten de geblesseerde Parnela en Van der Biezen is iedereen weer fit bij Go Ahead Eagles. Wout Droste en Joey Suk zijn terug van een blessure en Maikel Kieftenbeld heeft een schorsing van één duel uitgezeten. Alleen Vosselman zal niet spelen omdat hij nog wat trainingsachterstand heeft. Trainer Ulderink zal dus keuzes moeten gaan maken en zal zelfs vijf spelers op de tribune moeten laten plaats nemen. 
Aangezien het scoren de laatste weken niet zo makkelijk gaat zou hij wel eens kunnen kiezen om te starten met Joey Suk op het middenveld. Hij was tegen Den Bosch nog de uitblinker met 2 doelpunten. Hollart zal dan wel een linie zakken naar de linksback positie waar Wout Droste weer zal terugkeren op de rechtsback positie. Colak zal op linksbuiten zijn positie vermoedelijk wel weer innemen ten koste van Gerritsen. De vermoedelijke opstelling:
In 2010 is FC Dordrecht, de ploeg van trainer Gert Kruys, nog steeds zonder overwinning. Gert Kruys die overigens volgend jaar de trainer zal zijn van FC Volendam.
Volgens het weer-deskundige gaat er vrijdagmiddag en avond langs de oostgrens droge sneeuw vallen en komt er een dun laagje te liggen. Hopelijk valt dit in Deventer mee en heeft dit geen gevolgen voor de wedstrijd.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter