Ulderink heeft de focus op de nacompetitie

Andries Ulderink is een realist. "De hoop op het kampioenschap hebben we laten varen. We richten ons nu op de nacompetitie. Ik ben zeer content zoals het tot nu toe gaat. Als je de tussenstand opmaakt, mogen we heel blij zijn met de ontwikkelingen. Tot voor een paar dagen geleden waren we nog in de race voor het kampioenschap. We hebben de halve finale voor de beker gehaald en we hebben ons geplaatst voor de playoffs. Daarbij zijn er drie van onze spelers uitgenodigd voor het Nederlands Beloften Elftal en een speler voor Jong Turkije. Dat is niet zomaar iets voor een club uit de Jupiler League.”
"Na twee mindere wedstrijden gaan we zondag voor de volle winst. De wedstrijd van zondag leeft meer dan tegen FC Omniworld. Dat geldt zowel voor de trainers, spelers als supporters. Het zal in het stadion veel sfeer geven als het volle bak is. Normaal gesproken zit het vak van de bezoekende club nooit helemaal vol, dat is zondag en bij Ajax wel zo. Je merkt het wel als er 2000 meer mensen in het stadion stadion zitten,” zegt Go Ahead Eaglestrainer Andries Ulderink enthousiast.
Buremeester Andries Heidema bereidt zich op geheel andere wijze voor op de strijd. Als burgemeester heeft hij een noodverordening afgekondigd. "Uit betrouwbare informatie van de politie IJsselland is namelijk gebleken dat supporters van beide teams het voornemen hebben in of om Deventer onderling de confrontatie aan te gaan. Er bestaat gerede vrees voor hernieuwde ernstige verstoringen van de openbare orde en de veiligheid in de gemeente Deventer."
Het wordt mogelijk preventief te fouilleren. In de binnenstad wordt zondag tot 13 uur geen alcohol geschonken. De hele gemeente Deventer is van vrijdag 20 uur tot zondag 24 uur verboden gebied voor supporters die geen verplichte bus- en toegangscombikaart.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter