Martin Jol is bang voor onderschatting

Ajax maakt tot dusver in het bekertoernooi, op de ontmoeting met WHC (1-14) na, geen al te beste indruk. Van eerstedivisionisten als AGOVV Apeldoorn en FC Dordrecht werd maar nipt gewonnen. In de hoofdstad waakt men dus voor onderschatting.
"Go Ahead Eagles doet het beter dan FC Dordrecht en AGOVV", doelt trainer Martin Jol vooral op de prestaties in de competitie. "Ze hebben de minste doelpunten tegen gekregen en ze hebben ook nog eens snelle en vaardige spelers." De ploeg van Andries Ulderink staat momenteel tweede in de Jupiler League.
Jan Vertonghen waarschuwde ook voor het elftal van Ulderink. "Ze hebben heel snelle en wendbare voetballers", beaamt de Belg. "En we zijn gewaarschuwd dat clubs in de eerste divisie altijd een heel fanatiek publiek hebben." De verdediger weet dat het geen gemakkelijke klus wordt. "We gaan er zonder onderschatting heen."
Demy de Zeeuw, Jan Vertonghen en Toby Alderweireld moesten zondag door een schorsing nog toekijken. Tegen Go Ahead Eagles is het trio gewoon weer inzetbaar.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter