Vrije kaartverkoop voor de bekerwedstrijd is gestart

De gemeente Deventer heeft het licht voor de de strijd om de KNVB-beker tussen Go Ahead Eagles en Ajax , die geldt als risicowedstrijd, op groen gezet. Volgens burgemeester Andries Heidema is het gezien te veiligheidsmaatregelen die worden genomen niet nodig het aanvangstijdstip te vervroegen en wordt er  donderdagavond 25 maart definitief om 20.45 uur afgetrapt in de Adelaarshorst. 
De vrije kaartverkoop voor de bekerwedstrijd is vanmorgen gestart. Aan de Pieter de Hooghstraat stonden de eerste fans al tegen zeven uur in de vrieskou te wachten tot Primera Zandweerd de deuren opende. En om negen uur, toen de kaartverkoop begon, stond er al snel een lange rij wachtenden in de winkel. De kaartjes ratelden vervolgens uit de printer. 
Het is voor iedereen te hopen dat alles rustig verloopt rond deze wedstrijd. Vorige week waren er nog ongeregeldheden bij een aantal supporters van de Amsterdamse club rond de Europa League-wedstrijd tussen Juventus en Ajax. Supporters van Juventus en Ajax raakten voor en na de wedstrijd met elkaar slaags. Aanhangers van de thuisclub kregen hulp van bevriende fans van ADO Den Haag en Legia Warschau.
Veel supporters van Ajax reisden ook buiten hun club om naar Italië. Onder hen waren ook fans met een stadionverbod.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter