Het geluk van Ajax in de beker is al op

Op papier een zou de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles een ‘makkie’ moeten zijn voor de Amsterdammers, maar Go Ahead Eagles wil de huid duur verkopen.
Oud-Ajax-speler Marc Overmars, momenteel actief in een bestuurlijke rol bij de Go Ahead Eagles, waarschuwt de club uit Amsterdam. "Alles kan. Van de tien wedstrijden tegen Ajax win je er misschien één. Maar Ajax heeft eerder dit seizoen al enorm veel geluk gehad tegen FC Dordrecht. Ze zijn dus gewaarschuwd", zegt de oud-international.
Go Ahead maakt in de eerste divisie misschien wel een mindere periode door, volgens Overmars heeft dat waarschijnlijk wel het een en ander te maken met het bekerduel. "Spelers wordt daar dagelijks naar gevraagd. Het is best moeilijk daarmee om te gaan", verklaart de oud-voetballer.
Overmars graaft in zijn verleden. "Bij Ajax gingen we destijds als schooljongens naar Italië, om vervolgens drie keer het grote AC Milan te verslaan. Zo kijken onze spelers, waarvan velen net hun rijbewijs hebben, nu ook tegen Ajax aan."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter