Oproep om de club goed op de kaart te zetten

Zondag speelt Go Ahead Eagles de IJsselderby. Een wedstrijd die bij velen in de regio aanspreekt. Twee ploegen ook die dit seizoen in de top van de Jupiler League spelen. Op donderdag 25 maart volgt het tweede hoogtepunt van deze maand in De Adelaarshorst: de halve bekerfinale tegen Ajax.
Twee uitdagingen waar we allemaal naar toeleven. Twee wedstrijden ook met een historische ‘lading'. Voetbal leeft van emotie en rivaliteit, daar is niets mis mee. Dat zal ook in deze wedstrijden te zien en vooral te horen zijn. We hopen dan ook dat ons publiek in deze wedstrijden weer een belangrijke factor zal zijn. In positieve zin!
De wedstrijden zijn live te zien op televisie. De bekerkraker wordt zelfs in diverse andere landen live op de buis gebracht. Een prachtige reclame voor Go Ahead Eagles. Maar ook voor onze supporters, die niet alleen fanatiek, maar ook vaak origineel zijn. Daarmee kunnen we de komende weken veel sympathie verdienen.
We vragen een ieder die deze wedstrijden bezoekt er alles aan te doen om Go Ahead Eagles goed op de kaart te zetten. Laat zien dat je voor Go Ahead Eagles staat, laat horen voor wie je bent. Met daarbij het dringende verzoek om kwetsende en discriminerende spreekkoren achterwege te laten. Juist nu moeten club en achterban schouder aan schouder staan om Go Ahead Eagles te positioneren als een club waar iedereen vol bewondering over spreekt. We hebben dit seizoen al veel gewonnen en in promotioneel opzicht zijn deze wedstrijden de krenten in de pap.
Sprekend namens de technische staf, de spelers, de Raad van Commissarissen, het Managementteam, de organisatie en alle vrijwilligers van Go Ahead Eagles zeggen we dat we trots zijn op onze supporters en de unieke sfeer bij onze wedstrijden. Die sfeer willen we ook proeven in de komende wedstrijden. Onze supporters hebben met creatieve, positieve en soms plagende spreekkoren bewezen dat je niet hoeft te kwetsen en/of te beledigen om de tegenstander te laten zien hoe sterk deze twaalfde man is. Laten we dat in deze twee mooie wedstrijden samen continueren.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter