Verbeek wil Remko Pasveer naar Heracles halen

Als het aan Gertjan Verbeek ligt krijgt Remko Pasveer komend seizoen de kans zich te bewijzen bij Heracles Almelo. Volgens trainer Gertjan Verbeek is de goalie goed genoeg voor de Eredivisie.
"Ik vind hem beter dan menig eredivisiekeeper", zegt Verbeek. "Hij zal bij contractverlenging van Martin Pieckenhagen met hem de strijd moeten aangaan. We hebben in Pasveer geïnvesteerd en willen hem de kans geven zich te bewijzen." Heracles licht de eenzijdige optie in het contract van de 26-jarige goalie. Eerste doelman Pieckenhagen is in het bezit van een aflopend contract, het is nog onduidelijk of de 38-jarige Duitser een nieuw contract aangeboden krijgt. Mocht dat zo zijn, dan zal de huidige aanvoerder flink wat salaris in moeten leveren.
Pasveer speelde in het seizoen 2006/2007 een keer mee bij Heracles, de afgelopen twee seizoenen kwam hij in Deventer tot 66 competitieduels. Eerder was de in Enschede geboren goalie actief voor FC Twente, waarvoor hij vijftien keer onder de lat stond in de Eredivisie.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter