Vosselman weer hersteld voor de IJsselderby

Trainer Andries Ulderink verwacht een voetballende ploeg als tegenstander in de IJsselderby van aanstaande zondag. "Dat is voor ons toch beter, dan een tegenstander die zich helemaal terugtrekt," aldus Ulderink. Dat de tegenstander door schorsingen verzwakt is deert Ulderink niet. "Het zal niet nadelig voor ons zijn, maar we moeten vooral naar onszelf kijken."
Jonathan Vosselman is hersteld van zijn enkelblessure en is inzetbaar. Jordy Zuidam (griep) is afwezig. Het is niet te verwachten dat Ulderink na het debacle in Almere de opstelling op de kop zet. "We hebben verloren door fouten, al was ons veldspel ook minder. Maar ik zie geen reden om het nu ineens heel anders te doen. De afgelopen weken waren er veel spelers weg met blessures en interlands, daar zoek ik eerder de oorzaak bij."
Nu Jonathan Vosselman de vertrouwde linksback positie weer zal innemen zal Ulderink links op het middenveld moeten kiezen tussen Joey Suk of de laatste wedstrijden wat mindere Dennis Hollart. Als echte Deventenaar zal Suk gebrand zijn om te mogen spelen maar zal vermoedelijk toch vanaf de bank beginnen.  De meest waarschijnlijke opstelling:
Bij de tegenstander vervangt derde keeper René Oosthof (19) de geschorste Diederik Boer. Met Boer zijn ook Van der Haar en Lopes geschorst, Kras en Vossebelt zitten geblesseerd aan de kant. De wedstrijd zal ook live worden uitgezonden door TV Oost.  

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter