Zuidam waarschijnlijk terug in de basis

Na drie sterke tegenstanders lijkt laagvlieger Eindhoven een ideale ploeg om weer een overwinning te boeken. De Brabanders wonnen nog maar één keer en staan voorlaatste. Ulderink waakt voor elke vorm van onderschatting. "Eindhoven is helemaal niet makkelijk. Die ploeg wisselt goede resultaten af met slechte. Ik verwacht dat ze er tegen ons weer staan, misschien wel met een aantal wisselingen in de ploeg."
Andries Ulderink weet nog niet met welke elf spelers hij gaat spelen in de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Er zijn verschillende kandidaten om de geschorste rechtsback Wout Droste te vervangen, maar ook op het middenveld en in de voorhoede moet Ulderink nog knopen doorhakken. De trainer werd niet geholpen door de laatste training, waar de samenwerking tussen beoogde basisspelers tegenviel.
Dat stemde hem allerminst tevreden. "Teleurgesteld is niet het juiste woord, maar het valt me tegen hoe de ploeg vandaag trainde. De uitvoering was niet goed. Ik wil dan ook eerst nog met Boerebach en Bosvelt overleggen wie er speelt."
Of hij Diego Michiels als rechtsback laat debuteren wilde Ulderink ook nog niet kwijt. "Ik durf het zeker aan om met Diego te beginnen, maar het heeft ook met andere posities te maken." Waarschijnlijk zal Hollart een linie zakken en maakt middenvelder Jordy Zuidam zijn rentree in de basis. De aanvoerder van de ploeg speelde maandag in het oefenduel tegen Epe de hele wedstrijd.
In de afsluitende training liet hij in een partijvorm Halil Çolak, Sander Post en Reza Ghoochannejhad de aanval vormen. "Ik ben heel tevreden over het spel van Reza in de laatste 2,5 week. Dat was ik daarvoor ook wel, maar toen was hij fysiek nog niet sterk genoeg."
Sander Post blijft, ondanks zijn mindere wedstrijd tegen Cambuur, in de spits staan. Ulderink: "Ik ben geen trainer, die een speler na een mindere wedstrijd meteen passeert." De vermoedelijke opstelling:
Meeuwssen en Bots zijn de nieuwe namen bij Eindhoven. Zij nemen de plaatsen in van Van Assouw en Reker. Ook Kurbegovic en Schijvenaars kampen met blessures. De ziekenboeg van FC Eindhoven bestaat verder uit Achenteh, Asubonteng, Bakermans, De Bock en Hendriks. Oud-Eagles speler Jeffrey Vlug begint waarschijnlijk in de basis.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter