Ondanks het gelijkspel gaat er veel verloren

Ondanks meer dan 10 corners en een twintig minuten durend offensief na rust kreeg Go Ahead Eagles buurman AGOVV Apeldoorn er niet onder in de eigen Adelaarshorst. Het eindigde zoals het begon in 0-0.
Met het verliezen van 2 punten, de koppositie, de sptis en de aanvoerder voelt het als een grote nederlaag.
Parnela verliet met een spierblessure in het bovenbeen het veld. De aftocht van Koen van der Biezen leek nog zorgelijker. Op slag van rust verstapte hij zich en voelde 'iets knappen' in de linkerknie. De reservebank werd al angstig leeg. Al was de rentree van Reza Ghoochannejhad, tien minuten voor tijd, wel een opsteker.
Van der Biezen was één van de spelers, kort voordat hij het veld verliet, die een prachtige kans om zeep hielp. Halil Çolak en na rust Sander Post faalden ook vrij voor keeper Stefan Postma. Het was gisteravond ook allesbehalve zo'n typische 0-0 wedstrijd. Het aantal doelpogingen, zestien voor Go Ahead Eagles en drie kleintjes voor AGOVV, was veelzeggend voor het krachtsverschil.
Ulderink: "Over het spel ben ik tevreden over de einduitslag en met name de blessures natuurlijk minder".
Op doelsaldo neemt De Graafschap de koppositie over ook omdat Cambuur, de tegenstander van volgende week, niet verder kwam dan een gelijkspel.