Ghoochannejhad voor de nog niet fitte Reimerink

Jules Reimerink zal vrijdag niet de vervanger zijn van Patrick Gerrtisen, die donderdag is geopereerd aan zijn gebroken middenhandsbeentjes. De rechtsbuiten is nog niet volledig fit. Hij trainde donderdag ook nog apart van de groep en maakt waarschijnlijk maandag in het oefenduel tegen AZSV zijn eerste minuten.
Door de afwezgheid van de twee buitenspelers is Reza Ghoochannejhad voor het eerst dit seizoen toegevoegd aan de wedstrijdselectie. "Reza is conditioneel fit", zegt Ulderink. "Hij heeft de plek bij de selectie zelf afgedwongen. Hij is prettig scherp in de duels."
Timon van Leeuwen zal naar alle waarschijnlijkheid wél spelen in de basiself van trainer Andries Ulderink. Halil Çolak is hersteld van griep en keert terug in de basis. Koen van der Biezen, die woensdag wegens griep de training oversloeg, is weer fit. Ook Joey Suk heeft de training hervat. De vermoedelijke opstelling:

De tegenstander AGOVV heeft Ulderink tot nu toe verrast. "Voetballend is het één van de betere ploegen. Achterin is het bij hen een ander verhaal." Bij AGOVV zullen waarschijnlijk N'Toko en Bokila terugkeren in de basis.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter