Mogelijk een extra aanvaller in de winterstop

Binnen twee weken verloor het team van Go Ahead Eagles drie basisspelers. Met Gerritsen en Van der Biezen is vooral de aanval getroffen.
Ulderink: "Dat wordt nu wat smalletjes. Nu Koen er lang uit is moeten we in de winterstop maar kijken wat er mogelijk is. Met de scouting waren we al bezig, ook met het oog op de aflopende contracten."
Na Post, maandag nog vijfmaal trefzeker in het oefenduel tegen AZSV, is er geen echte centrumspits meer voorhanden in de selectie. Halil Çolak en Reza Ghoochannejhad kunnen volgens Ulderink in geval van nood die positie ook invullen.
"Op de training proberen we dat wel eens. Reza kan als aanspeelpunt prima uit de voeten. Halil is ook als spits heel gevaarlijk, doordat hij snel kan wegdraaien bij fysiek sterke spelers en heel doelgericht is. Al mis je dergelijke spelers aan de zijkant dan ook meteen weer."
Twee Finse talenten, Jaakko Rantanen en Lorents Hertsi - een aanvaller en een verdediger van 17 en 18 jaar - beginnen zaterdag aan hun stage. De jeugdspelers van FC Lahti komen vrijdagavond in Deventer aan.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter