Einde seizoen voor Koen van der Biezen

Voor Koen van der Biezen is het seizoen voorbij. Hij raakte afgelopen vrijdag geblesseerd aan zijn linkerknie in de wedstrijd tegen AGOVV.
Onderzoek wees uit dat de topscorer van Go Ahead Eagles (7 doelpunten) zijn voorste kruisband waarschijnlijk heeft afgescheurd. Op de mriscan was niet met zekerheid vast te stellen of de band is ingescheurd of afgescheurd. Bij profvoetballers wordt, ook als de band niet volledig is afgescheurd, vaak gekozen voor een 'reconstructie' van de kruisband via een pees uit de hamstrings.
De onfortuinlijke Brabander zal in de komende periode met de medische staf van Go Ahead Eagles en de behandelend specialist gaan bepalen wanneer de operatie plaats vindt. Pas volgende week wordt besloten welke behandeling wordt toegepast. Mogelijk na een kijkoperatie in de knie. Het gewricht van de spits is nu nog niet voldoende tot rust gekomen om dat nu al te doen.
De verwachting is dat hij tussen de zes en negen maanden buitenspel staat.
Go Ahead Eagles moet voorlopig ook Marco Parnela missen. In dezelfde wedstrijd liep hij een scheuring op in een pees in het bovenbeen. Hij is naar alle waarschijnlijkheid eind november weer inzetbaar.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter