Zuidam nog geblesseerd en Parnela vanaf de bank

Na gedoseerde trainingen lijkt Go Ahead Eagles klaar voor de uitwedstrijd tegen FC Volendam. De twee uur durende bekerwedstrijd tegen Emmen is volgens trainer Andries Ulderink goed verteerd door zijn ploeg.
Hij ziet geen reden om wisselingen in zijn basiselftal aan te brengen. Jordy Zuidam liep tegen Eindhoven een grote bloeduitstorting op na een duel en is er niet bij. Daartegenover staat het snelle herstel van Marco Parnela. Hij is binnen 3,5 week fit na een peesscheuring in het bovenbeen, terwijl daar eigenlijk zes weken voor staat. De centrale verdediger trainde gisteren weer voluit mee en begint tegen Volendam op de bank. Ook het herstel van Patrick Gerritsen vordert goed. De rechtervleugelspits krijgt volgende week een manchet aangemeten, waarna hij weer met de selectie kan meetrainen.
Reza Ghoochannejhad verving Gerritsen de laatste twee wedstrijden en deed dat heel overtuigend. Ulderink: "Reza scoort de afgelopen wedstrijden ook nog twee belangrijke goals. Hij straalt plezier uit en heeft veel voetbalgogme. Erg prettig dat hij erbij is."
Met Ghoochannejhad, Kari Arkivuo en de controlerende Maikel Kieftenbeld was dinsdag vooral de rechterkant uitstekend op dreef. Ulderink: "Volendam is een heel andere tegenstander dan Emmen. Ze hadden een mindere start, maar zijn de laatste weken vaker compleet en spelen goed. Maar het is ook een tegenstander waartegen we zelf meer aan voetballen toekomen."
Bij FC Volendam ontbreken Kramer, Sterk, Tol, Sluijter en Boots. Oud-Eagles speler Van Dijk begint waarschijnlijk in de basis.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter