Cambuur eerste nederlaag toebrengen is het doel

Met Sander Post en Robbert Maruanaya in de basis ontvangt Go Ahead Eagles vanavond Cambuur. De topper in de eerste divisie begint in verband met de live-uitzending op RTL7 al om 19.30 uur.
Post en Maruanaya zijn de logische vervangers van de geblesseerden Marco Parnela en Koen van der Biezen. Trainer Andries Ulderink hoefde daar niet lang over na te denken.
"Sander doet het al maanden heel goed. Robbert is tot dit seizoen ook altijd basisspeler geweest. Eventueel hadden we Dennis Hollart naar achteren kunnen halen en Robbert op het middenveld laten spelen. Maar het lijkt me beter om de rest van het elftal zoveel mogelijk intact te laten."
Jules Reimerink en Jordy Zuidam zijn weer fit en beginnen vanavond op de bank. Ook Ghoochannejhad, die weer volledig in training is, neemt op de bank plaats. Ook Joey Suk is weer fit.
Dat de nummer twee Go Ahead Eagles en nummer drie Cambuur vanavond in de Adelaarshorst tegen elkaar spelen is volgens Ulderink al bijzonder. "We zitten op een derde van de competitie en dan is het voor een club als Go Ahead erg mooi dat we op deze positie staan. We hebben de minste goals tegen tot dusver en Cambuur heeft de meeste doelpunten gemaakt. Dus dat belooft een mooi gevecht te worden. Het team is in vorm. Ik geef toe dat we in de breedte over minder mogelijkheden beschikken, maar we hebben nog steeds het doel om Cambuur de eerste nederlaag van het seizoen toe te brengen. Nieuwe spelers kunnen er voor zorgen dat je juist meer gretigheid in de ploeg krijgt" De opstelling:
Bij Cambuur is verdediger Rustenberg weer inzetbaar en begint oud-eagles speler Türk in de basis.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter