Andries Ulderink wil een hoger spelersbudget

Go Ahead Eagles en trainer Andries Ulderink gaan binnenkort praten over een langere samenwerking tussen beide partijen. Ulderinks contract bij de club uit Deventer loopt in juni af.
Zowel Ulderink als zijn assistent Michel Boerebach is in het bezit van een aflopend contract. Wanneer de club met de trainers over contractverlenging gaat spreken is nog de vraag. "Binnenkort gaat dat wel gebeuren", zegt Marc Overmars, bestuurslid technische zaken..
"Het is verleidelijk om bij een succes in de euforie meteen zaken te willen doen." Overmars doelt op het behalen van de eerste periodetitel van de Jupiler League. Vorig seizoen waren de supporters niet tevreden over de gang van zaken bij de huidige lijstaanvoerder. "Andries is een bouwer. Dat proces gaat gepaard met teleurstellingen, zoals vorig seizoen."
"Dan komt er veel rumoer rond de trainer, ook binnen de club. Maar we geloofden in zijn werkwijze. Hij heeft toen ongelooflijk veel werk verzet, met dit als resultaat. Het mag duidelijk zijn dat we op dit moment heel tevreden zijn over het werk van Andries en ook over Michel en Paul Bosvelt." Het contract van rechterhand Bosvelt loopt nog door.
Ulderink wacht rustig af. "Het is aan de club, maar het spreekt me aan dat ze verder willen bouwen, bijvoorbeeld door nu het stadion uit te breiden en te proberen in de top-5 te blijven. Maar als we structureel in de top vijf willen spelen, moet er nog wel wat gebeuren. Bijvoorbeeld met het spelersbudget, dat vergeleken met clubs als Cambuur en De Graafschap laag is."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter