Periodetitel lonkt

Go Ahead Eagles kan een basis leggen voor de eerste prijs van het seizoen. De lijstaanvoerder ziet bij een zege de periodetitel naderen.
Go Ahead Eagles kent een voorsprong van drie punten op de concurrentie. Met nog drie duels te gaan in de strijd om de eerste periode mag de ploeg uit Deventer dus voorzichtig gaan dromen van een eerste succes. Trainer Andries Ulderink staart zich echter niet blind op de periodetitel. De oefenmeester hecht meer waarde aan de plek waar zijn ploeg aan het einde van het seizoen bivakkeert. "Ik ben er niet zo mee bezig. Ik kijk meer naar de stand op de ranglijst en de voorsprong die we hebben op de andere ploegen", zegt Ulderink. "Aan het einde van het seizoen is het altijd interessanter om bij de eerste vijf te staan, dan de eersteperiodetitel te hebben."
De belangrijkste concurrenten lijken de Graafschap, Dordrecht, Cambuur en AGOVV. Deze ploegen krijgen echter nog wel een onderling treffen in de eerste periode. Zo speelt AGOVV nog tegen de Graafschap en moet Dordrecht het nog opnemen tegen Cambuur.
Go Ahead Eagles speelt na FC Oss nog uit in zwolle en thuis nog tegen Veendam.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter