Lichte blessures vooraf aan bekerduel Rijnsburgse Boys

Ulderink kan niet beschikken over Joey Suk en Jules Reimerink tegen Rijns- burgse Boys, vanmiddag (17.00 uur) de tegenstander in het KNVB-bekertoernooi. Beide spelers hielden een lichte blessure over aan de wedstrijd van zondag.
Joey Suk (rug) is in het weekeinde wel inzetbaar, voor Reimerink is dat nog afwachten.
"Ook een aantal andere jongens heeft een reactie gekregen op het spelen op het harde kunstgras in zwolle", aldus Ulderink.
Aan de wedstrijd van vorig jaar tegen HHC, dat Go Ahead Eagles na strafschoppen uit het bekertoernooi kegelde, heeft Andries Ulderink zijn spelers niet herinnerd.
Ook het gegeven dat Rijnsburgse Boys vorig jaar RBC uitschakelde speelde geen rol in de voorbereiding.
"Daarmee hoef ik mijn spelers niet lastig te vallen", zegt Ulderink. "Ze weten dat een wedstrijd tegen een ploeg uit de top van het zaterdagvoetbal niet te vergelijken is met een oefenwedstrijd tegen een amateurploeg in de voorbereiding. Voor Rijnsburgse Boys is het de wedstrijd van het jaar."
Voor GA Eagles is het zaak het duel onder controle te houden. "De tegenstander mag niet het idee krijgen dat er iets te halen valt. Want dan gaat het publiek erachter staan en wordt het onrustig. We moeten elke wedstrijd volle bak, of er nou wat te winnen of alleen wat te verliezen valt."
Op RTV Katwijk lied de trainer al doorschemeren de opstelling waarschijnlijk aan te passen omdat volgens hem ook veel spelers tegen de selectie aan zitten. Naar verwachting zal Hollart de plek innemen van Van Leeuwen. Hier de wat speculatieve opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter