Bronzen Stier voor beste talent, ploeg en trainer

De stemming van de aanvoerders en trainers van de clubs uit de Jupiler League leidde ertoe dat Halil Colak beslag legde op de Bronzen Stier voor beste talent en dat Andries Ulderink de Bronzen Stier voor beste trainer in ontvangst mag nemen.
De standen van de ranglijst bepaalden dat Go Ahead Eagles de Bronzen Stier voor beste ploeg voor zich opeiste.
Halil Colak viel in de eerste periode op door als buitenspeler vijf treffers te maken voor Go Ahead Eagles. De 21-jarige aanvaller voegde aan die productiviteit ook nog een assist toe, waardoor hij een aanzienlijk aandeel had in de periodewinst van de Deventer club. In de Adelaarshorst heeft Colak de goede vorm van vorig seizoen doorgetrokken in de eerste periode. Met de Bronzen Stier voor beste talent krijgt hij daarvoor de terechte beloning.
Trainer Andries Ulderink pakte met Go Ahead Eagles de eerste periodetitel. Die winst leidde voor de Deventernaren automatisch tot winst van de Bronzen Stier voor ploeg van de periode.
De trainers en aanvoerders uit de Jupiler League schatten de prestaties van 'de Eagles' in de eerste periode op waarde in. Zij beloonden Ulderink, die zijn team in de eerste negen wedstrijden zeven keer naar de volle winst loodste, een keer een punt pakte en slechts een duel verloor, daarom met de Bronzen Stier voor beste trainer.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter