Marco Parnela gaat zijn schoenen weer passen

De voetblessure van Marco Parnela lijkt mee te vallen. De tweede aanvoerder van Go Ahead Eagles raakte vrijdag in het duel met Excelsior geblesseerd, maar is komende vrijdag waarschijnlijk al inzetbaar.
Mitchel Schet zorgde er met een gemene tackle voor dat Parnela het veld moest verlaten. De verdediger heeft goede hoop het duel met FC Oss, dat komende vrijdag wordt gespeeld, te halen.
"De voet is gekneusd", aldus Parnela in De Stentor. "De rechterkant van de voet is dik. Ik weet niet of ik mijn schoenen al weer aan kan. Ik hoop er vrijdag weer bij te zijn."
Jordy Zuidam is bijna hersteld van een kuitblessure. Ulderink: "Het gaat goed vooruit met Jordy. we moeten hem soms wat afremmen."
Het herstel van Ceriel Oosthout gaat ook vooruit. De middenvelder kampt al meer dan een jaar met een knieblessure en werkt in Zeist aan zijn terugkeer. "Ceriel gaat stapje voor stapje beter. Hij traint nu weer op het veld, zonder problemen. Maar voordat hij in de groep kan trainen en bij ons kan terugkeren zijn we wel zes tot acht weken verder."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter