Parnela weer fit om FC Oss te lijf te gaan

Go Ahead Eagles speelt tegen Fc Oss met naar verwachting een Adelaars- horst gevuld met ruim 5000 toeschouwers. De ploeg uit Brabant wist van de veertien ontmoetingen slechts zes keer een punt mee te nemen. Op papier hebben de Ossenaren naar verwachting weinig te zoeken in Deventer. Er werd dit seizoen slechts vijf keer gescoord (alleen FC Emmen scoorde minder) en uit werd nog niet gewonnen.
Desondanks verwacht Ulderink van FC Oss geen ploeg die zich ingraaft. "Nee, zeker niet. Ik verwacht ook geen ren- en vliegwedstrijd. Ze willen voetballen en hebben daar ook de spelers voor."
Het gevaar van FC Oss moet waarschijnlijk komen van ,de van NEC gehuurde Congolees, Joël Tshibamba. Misschien wel één van de meest sierlijke spitsen van de eerste divisie.
Bij Go Ahead Eagles is Marco Parnela goed hersteld van de blessure aan de zijkant van zijn rechtervoet. Koen van der Biezen (enkel) en reserve-keeper Jasper Heusinkveld (vingerkootje uit de kom) hadden eerder in de week nog wat klachten, maar zijn eveneens fit. Jordy Zuidam (kuit), Ceriel Oosthout (knie) en Reza Ghoochannejhad (ontbrak deze week op de training wegens studie) zijn er in ieder geval niet bij.
"Er zijn altijd reden te bedenken waarom je in een elftal kunt wisselen", zegt Ulderink. "Bijvoorbeeld omdat de reserves erg goed trainen en ze in goede invalbeurten maken, zoals de afgelopen tijd bij ons. Maar er is aan de andere kant geen reden om de basisopstelling te wijzigen, nu de prestaties goed zijn." De opstelling:

Bij FC Oss ontbreekt Erik Quekel en zijn Wilko de Vogt (keeper), Aziz Moutawakil en Mike Thijssen nog twijfelgevallen.
Voor Koen van der Biezen is dit een bijzondere ontmoeting. Hij speelde in de jeugd 10 seizoenen bij TOP Oss.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter