Adelaarshorst moet snel groter

Sportief gaat het Go Ahead Eagles voor de wind en ook commercieel wordt er succes geboekt. De volgende stap is stadion De Adelaarshorst, dat met de club uit Deventer moet meegroeien.
"We moeten nu niet stil blijven staan", zegt voorzitter Edwin Mulder. "Nu het sportief goed gaat met de club en het ondanks de recessie ook commercieel prima loopt, moeten we aanhaken met onze accommodatie. Als bestuur hebben we uitgesproken daar snel werk van te maken."
Bestuurslid Marc Overmars beseft dat haast is geboden. "We moeten vaart maken. Nu we nog zeker tien jaar hier op deze plek blijven zitten, is het belangrijk dat het stadion meegroeit. De hoeken dicht, Leo Halletribune vernieuwen en de capaciteit wat verhogen. De club leeft, hoe sneller dit gebeurt hoe beter, maar hopelijk kunnen we tijdens volgend seizoen al beginnen", aldus de voormalig voetballer.
Er is inmiddels een projectgroep samengesteld. Mulder: "We gaan nu met een architect om tafel om een uitgewerkt plan te maken. Met dat complete plan willen we naar de gemeente." De huidige capaciteit van De Adelaarshorst bedraagt 6750 plaatsen.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter