Feest maar nog lang geen kampioen

Het bordje 'uitverkocht' kon nog even opgeborgen blijven, maar een seizoensrecordaantal toeschouwers vierde gistermiddag het feestje mee in de Adelaarshorst.
Negen weken aan kop blijven van de eerste divisie is nog niet genoeg. Zo lang mogelijk bovenaan blijven en in ieder geval bij de eerste vijf eindigen is het nieuwe doel in Deventer.
"Lang bovenin blijven is belangrijk, maar ik ben maar wat blij dat die eerste periode binnen is", zei Koen van der Biezen. "Je kunt wel zeggen 'het is maar de eerste periode'. Maar ik weet nog hoe we vorig seizoen tegen plaatsing voor de playoffs aanhikten. We hebben nu een sterke bank, maar als er straks zes jongens geblesseerd zijn, wordt het anders."
Het blijkt dat de meeste clubs die de eerste periode winnen ook kampioen worden maar men blijft bescheiden bij Go Ahead Eagles. Ook trainer Ulderink nam de felicitaties na afloop beleefd in ontvangst. Zijn eerste prijs als trainer van een profclub zette hem niet in vuur en vlam. "Maar het is wel erg mooi voor de club en iedereen er omheen. Ik blijf erbij dat eindigen in de top-5 belangrijker is. Ook in het kader van de langere termijn."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter