Oefenwedstrijd tegen Excelsior '31

Go Ahead Eagles heeft maandagavond een oefenduel gespeeld tegen Excelsior '31. In Rijssen won de koploper van de Jupiler League van de nummer 1 van de zaterdag hoofdklasse C. Go ahead Eagles wist te winnen met 1-3.
Het werd een nuttige oefenwedstrijd, waarin beide ploegen gretig waren zonder daarbij de grenzen op te zoeken. De twee elftallen gaven elkaar de ruimte om te voetballen. In de 22ste minuut namen de amateurs de leiding door Marco Stegeman.
Go Ahead Eagles, dat dit duel gebruikte om een aantal spelers ritme te laten opdoen, kwam na goed een half uur terug door een treffer van Sonny Bosz: 1-1.
Na de pauze kwam Go Ahead Eagles op voosprong door een eigen doelpunt van Laurens Smit. In de 69ste minuut zorgde Sander Post voor de eindstand: 1-3.
Bij Go Ahead Eagles viel de sterk spelende Jules Reimerink uit met een lichte bovenbeenblessure.
De opstelling was als volgt: Jasper Heusinkveld; Diego Michiels, Wout Droste (46. Marco Parnela), Robbert Maruanaya, Dennis Hollart; Glenn Kobussen, Sonny Bosz; Joey Suk (65. Halil Çolak), Maikel Kieftenbeld (46. Timon van Leeuwen); Jules Reimerink (68. Patrick Gerritsen), Sander Post.
Hoewel er verder nog geen definitieve duels zijn vastgelegd willen Go Ahead Eagles om de drie weken een oefenduel spelen.
Vooral om de wisselspelers ritme op te laten doen. Indien trainer Andries Ulderink niet voldoende spelers tot zijn beschikking heeft overweegt hij een beroep te doen op wisselspelers van Jong Twente.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter