Deventernaar Glenn Kobussen transfervrij

Voor de 19-jarige Glenn Kobussen, en nog twee jeugdspelers, is er geen toekomst meer bij Feyenoord. Hij heeft een aflopend contract, dat niet wordt verlengd door de club.
Kobussen die zijn loopbaan begon in de jeugd van Vitesse en al vrij snel de overstap maakte naar Rotterdam-Zuid mag dus nu vertrekken uit de Kuip. Momenteel is de middenvelder aanvoerder van de beloften van Feyenoord. Kobussen maakte dit jaar thuis tegen stadsgenoot Sparta zelfs zijn debuut in het eerste elftal van Feyenoord.
Go Ahead Eagles volgde de jonge middenvelder van Feyenoord al langer maar trainer Ulderink meldt dat er nu geen concrete interesse is. Hij zegt over voldoende gelijksoortige spelers te beschikken.
Toch lijkt dit een buitenkansje om deze spelers snel in te lijven. "Of Go Ahead Eagles een optie is zal moeten blijken” meldde Glenn Kobussen al eerder. "Ik ben nu 19 en moet nu echt aan spelen toe komen. En daarmee bedoel ik niet de wedstrijden in de beloftencompetie maar wedstrijden in het betaalde voetbal. In de jeugd heb ik altijd tegen jongens als Halil Colak en Wout Droste gespeeld. Die voetballen nu lekker mee bij Go Ahead”.
Eerder kwam oud teamgenoot Timon van Leeuwen al naar de Adelaarshorst.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter