Spelen van Kari Arkivuo nog onzeker tegen Telstar

Go Ahead Eagles heeft nog wat goed te maken tegen Telstar na een 4-1 verlies in de uitwedstrijd. "Telstar blijft een gevaarlijke ploeg, vooral voorin'', zegt Ulderink. "Als we even lopen te pitten hebben we een probleem." Het grrotste gevaar zal komen van Glynor Plet.
Ulderink verwacht een tegenstander die 4-4-2 speelt. Mede daarom krijgt Dave Bus de voorkeur als rechtsback. Wout Droste begint op de bank. "Het gaat er puur om dat de tegenstander met twee spitsen speelt en dan krijgt Dave Bus de voorkeur Wout Droste.''
Robert Maruanaya keert weer terug na een schorsing en zal wat meer vanaf het middenveld spelen.
Of Kari Arkivuo fit is, is nog de vraag. tegen Helmond Sport kreeg hij een tik tegen de rechterkuit. Gistermorgen op de training speelde de kwetsuur weer op. Ulderink: "Kari wordt voor de wedstrijd getest en dan nemen we een besluit." Indien Arkivuo fit is lijkt Türk op de bank plaats te moeten nemen.
Çolak, Van der Biezen en Ahahaoui vormen de aanval. Van der Biezen was een paar dagen ziek, maar trainde gisteren weer voluit. Çolak werd vroegtijdig gewisseld in Helmond, na een sterke wedstrijd tegen Excelsior. "Halil gaf voor de wedstrijd in Helmond aan dat hij last had van zijn maag. Hij is nu fit en speelt, geen twijfel." De vermoedelijke opstelling:

Pasveer___

Bus___a__Parnela___Vosselman

Maruanaya__

Zuidam _______________Kieftenbeld
Arkivuo__

Çolak_____ Van der Biezen ___Ahahaoui

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter