Ahahaoui geen verlenging huidige contract

Go Ahead Eagles heeft de optie in het contract van Achmed Ahahaoui niet gelicht. De aanvaller is nu vrij om komend seizoen een nieuwe club te zoeken.
Ahahaoui had als enige speler in de selectie een optie in zijn contract die voor 1 maart door de club gelicht diende te worden. De andere opties verlopen op 1 april. Door het niet lichten van de eenjarige optie is Ahahaoui na dit seizoen transfervrij.
"Ik weet niet direct wanneer Achmeds optie verliep", zegt voorzitter Hans de Vroome. "Maar je kunt er vanuit gaan dat we met de spelers waarvan we opties wilden lichten dat wel gedaan hadden. Een optie in het contract betekent meestal ook een flinke verhoging van het salaris. Dat is iets wat we in deze tijden niet van plan zijn."
Volgens De Vroome staat het niet vast dat Go Ahead Eagles niet verder wil met Ahahaoui, basisspeler in het elftal van trainer Andries Ulderink. "Misschien doen we Achmed alsnog een aanbieding. Dat moeten we nog bekijken, maar niet tegen de voorwaarden van twee jaar geleden."
Volgens zaakwaarnemer Slimani is dan de kans klein dat Ahahaoui in Deventer blijft. "Er is veel belangstelling voor Achmed. Er zijn ook drie of vier eredivisieclubs die hem volgen. Misschien is het tijd voor de volgende stap."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter