Tactisch onvermogen en niet slim genoeg

Go Ahead Eagles kwam vrijdagavond in eigen huis opnieuw niet langs Telstar. Hoewel de Deventernaren eindelijk meer dan een enkel doelpunt scoorden was de eindbalans van de laatste drie duels: vier keer voor gestaan maar geen zege kunnen afdwingen en dus drie keer remise.
Waar van der Biezen en Bus Go Ahead Eagles vanavond twee keer aan de leiding brachten was het tweemaal plaaggeest Plet die gelijkscoorde. Ondanks het slechte voetbal speelde Go Ahead Eagles ook niet slim genoeg om de voorsprong vast te houden en zo eindigde het duel in 2-2.
De bezoekers hadden grote delen van het duel overigens ook het betere veldspel. Voor Go Ahead Eagles en trainer Ulderink is er derhalve nog een boel arbeid te verrichten om aan het einde verzekerd te zijn van play-offs deelname. Andries Ulderink maakte een tactische blunder door Rogier Wissink in de tweede helft in te brengen voor Maikel Kieftenbeld. Het vertoonde spel was hierna een drama. Ulderink liep onrustig heen en weer langs de zijlijn en had geen idee meer hoe het elftal tactisch te wijzigen om het weer aan het voetballen te krijgen. Kari Arkivuo was afwezig door een blessure maar lijkt nu al onmisbaar op het middenveld.
"We waren vandaag onze eigen tegenstander", vond trainer Andries Ulderink. "Dit was zeer teleurstellend."
Hoogtepunt en kippenvel moment van vrijdagavond was een hartstochtig gezongen You never walk alone vanaf de B-side na een minuut stilte in de 19e minuut als eerbetoon aan de op 19-jarige leeftijd overleden supporter Roy Visscher.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter