Weer in de laatste minuten de gelijkmaker tegen

Go Ahead Eagles leek zaterdagavond op weg naar een uitoverwinning tegen Helmond Sport. De thuisploeg mocht echter alsnog één punt bijschrijven door een treffer in de slotfase van Marc Höcher (1-1).
De ploeg van trainer Andries Ulderink had een overwinning nodig om kans te maken op de vijfde periodetitel. Helmond Sport was zaterdagavond de betere ploeg maar het hielp de tegenstander in het zadel.
In de 37ste minuut verkeek Helmond Sport-doelman Robert van Westerop zich op een ogenschijnlijk eenvoudig schot. Nadat de doelman de bal los liet was het Koen van der Biezen die de 0-1 op het scorebord wist te brengen. Marc Höcher passeerde echter in de slotfase doelman Remko Pasveer waardoor de wedstrijd eindigde in 1-1.
Andries Ulderink: "We hadden al een beeld van Helmond Sport als een ploeg met veel beweging en veel voetbal op het middenveld. In de eerste helft ging het nog redelijk goed en gelijk op. In de tweede helft probeerde ik met Knijnenburg voor snelheid en Kieftenbeld voor een stukje extra agressie op het middenveld ons onder de pressie uit te halen. Pasveer verrichte zeker vier a vijf belangrijke reddingen."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter