Voor veel spelers geen nieuw contract

Go Ahead Eagles neemt na dit seizoen afscheid van veel spelers. Ook een aantal opties wordt niet gelicht. Frank Broers, Rence van der Wal en Kevin Moeliker zijn de spelers met een aflopend contract. Voor Kevin Moeliker schijnt al interesse te zijn van onder meer het Belgische Zulte Waregem.
Daarnaast heeft de club besloten om de eenzijdige optie in de contracten met Achmed Ahahaoui, Saïd Bakkati, Luuk te Boekhorst, Geoffrey Knijnenburg, Sander Post, Kevin Siemelink, Rogier Wissink en de aan Volendam verhuurde Dominique van Dijk niet te lichten.
"Voor 31 maart moeten wij spelers met een aflopend contract formeel laten weten wat wij van plan zijn", verklaart trainer/technisch manager Andries Ulderink. "Dat wil overigens niet zeggen dat wij van alle spelers afscheid nemen. Het is best mogelijk dat we in een later stadium alsnog met een aantal van deze spelers in gesprek gaan over een nieuw contract."
Met een aantal spelers had Go Ahead Eagles afgesproken dat zij er bij het lichten van de optie qua salariëring op vooruit zouden gaan. Gezien de gevolgen van de kredietcrisis, die ook het btaalde voetbal raakt, vindt Go Ahead Eagles het lichten van de opties onverantwoordelijk.
Hoe de toekomst van de vijf huurlingen Oguzhan Türk (Heerenveen), Remko Pasveer (Heracles), Halil Çolak, Jules Reimerink en Wout Droste (allen FC Twente) eruit ziet is nog niet bekend.
Voor het komend seizoen heeft Go Ahead Eagles al Kari Arkivuo, Koen van der Biezen, Dave Bus, Maikel Kieftenbeld, Timon van Leeuwen, Robbert Maruanaya, Ceriel Oosthout, Marco Parnela, Jonathan Vosselman en Jordy Zuidam vastgelegd.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter