Forse nederlaag voor Jong Go Ahead Eagles

Jong Go Ahead Eagles heeft maandagavond het uitduel tegen Jong FC Volendam met maar liefst 6-1 verloren. Jong GA Eagles startte in Volendam met Koen Verhoeff in het doel, achterin speelden Said Bakkati, Laurens Tepperik, Tanju Sahin en Django Ngutra, op het middenveld speelden Rogier Gerritsen, Joey Suk em Youssef Atibi, terwijl Rence van der Wal, Marinio Aalders en Ferdi ter Avest het aanvalstrio vormden.
Al na 10 minuten keek het team van trainer Marcel Geestman tegen een 2-0 achterstand aan door doelpunten van Onal en Harfaoui(foto), waarna opnieuw Harfaoui en Tuyp de score voor de pauze nog uitbouwden naar 4-0.
Na rust kwam Jong Go Ahead Eagles beter in de wedstrijd, maar kon niet meer terug in de wedstrijd komen. Nadat Volendam op 5-0 kwam, redde Bunyamin Özkök de eer voor Jong Go Ahead Eagles. Tuyp zorgde daarna met een benutte penalty voor de eindstand van 6-1. De grote man voor Volendam was Adil Harfaoui, die voor vier doelpunten verantwoordelijk was.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .