Ontevreden aanhang verzoekt Ulderink te vertrekken

Go Ahead Eagles verspeelde wederom op het laatste moment op uiterst ongelukkige wijze de punten en werd met 0-1 verloren van Emmen. De ploeg raakt steeds verder achterop in de strijd om een plek in de play-offs. Vijf punten bedraagt de achterstand op de zesde plaats.
Een flinke groep ontevreden supporters blokkeerde na afloop de hoofdingang van het stadion. Het oproer kraait in de Adelaarshorst na weer een teleurstellend resultaat. De spelers werden uitgefloten bij het verlaten van het veld en de trainer werd duidelijk gemaakt dat hij kon 'oprotten'.
Go Ahead Eagles speelde allesbehalve briljant, maar de ploeg schiep eindelijk weer eens een reeks kansen. Uitgespeelde kansen ook en dat was de laatste weken wel heel anders.
Andries Ulderink zag het toch nog positief: "Ik ben wel heel content met het aantal kansen dat we kregen. Dat is ook wel eens anders geweest." Of het nu door de andere speelwijze kwam of niet, in ieder geval verscheen Go Ahead Eagles veel vaker dan in de afgelopen wedstrijden voor het vijandelijke doel.
Heethoofdige aanhangers blokkeerden ver na afloop nog steeds de hoofdingang. Jordy Zuidam kwam nog naar buiten na de wedstrijd om de supporters te woord te staan. Goed dat hij dat doet, maar veel verder dan wat clichés kwam het ook niet. De meeste van de supporters waren er wel content mee en dropen hierna af.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter