Arkivuo moet opschieten en Zuidam met pijnstillers

Kari Arkivuo staat in Cardiff voor dag en dauw op om op tijd te zijn voor de cruciale wedstrijd in Apeldoorn tegen AGOVV. Go Ahead Eagles moet winnen om kans te houden op deelname aan de play-offs. De inbreng van de Fins international is daarbij belangrijk.
Arkivuo kan in principe gewoon spelen want hij heeft geen speelminuten gehad in het WK-kwalificatieduel Wales-Finland maar moet haast maken om op tijd terug te zijn vanuit Wales.
Ulderink wil graag vasthouden aan de speelwijze van vorige week. Het duel tegen Emmen werd weliswaar verloren, maar de ploeg was wel weer gevaarlijk voor de goal.
"Er ging van alles fout, maar we kregen wel zeven of acht kansen. We moeten nu ook volle bak vooruit spelen." aldus Ulderink.
Jordy Zuidam werd onderzocht aan zijn enkel. De aanvoerder speelt al weken met pijn aan het gewricht en zou eigenlijk rust moeten hebben. "Dit zijn de belangrijke weken, als het even kan wil ik doorspelen. Maar het moet geen blijvende schade opleveren", aldus Jordy Zuidam. "We moeten beseffen dat dit onze laatste kans is om een succes van het seizoen te maken."
Dave Bus is geschorst en wordt vervangen door Wout Droste. De vermoedelijke opstelling:

Pasveer aa

Drosteaaaaa _Parnela_aa_ Vosselman

M
aruanaya a_ Kieftenbeld_


Zuidam_a Arkivuo___ Türk aaaa

Çolak_aa_ Van der Biezen_

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter