Arkivuo op de plek van Ahahaoui

Kari Arkivuo keert in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch terug in de basis van Go Ahead Eagles. De Fin neemt de plaats in van de gepasseerde Achmed Ahahaoui.
Arkivuo ontbrak vorige week wegens een kuitblessure. Trainer Andries Ulderink laat op de wissel Arkivuo voor Ahahaoui na, zijn basisopstelling intact.
Ook Halil Çolak begint in de basis. De inzetbaarheid van de Deventenaar was onzeker, nadat hij woensdag last kreeg van een rugblessure. Çolak trainde gisteren nog wel apart van de groep.
"Voorin kies ik voor Kari, om wat meer diepgang te krijgen", zegt Ulderink. "Achmed is meer een speler, die de bal in de voet wil. Dat weet een tegenstander ook, als ze dan snel druk zetten kunnen we in de problemen komen."
De tweebenige Fin komt op de positie achter de spitsen het best tot zijn recht maar hem wat meer op de linksbuiten positie te laten lijkt een verstandige keuze tegen Den Bosch.
Marc Overmars ontbreekt in de selectie. Hij is afwezig wegens een privéomstandigheden en sluit volgende week weer bij de selectie aan. Jules Reimerink heeft de looptraining voorzichtig hervat. "Het is helder dat de punten steeds duurder worden", aldus Ulderink. "We lopen nog steeds achter onze slechte seizoensstart aan. Elk puntje dat we verliezen komt aan. Wij moeten van ver komen en dan kun je je weinig permiteren."
De opstelling:
Pasveer

Bus_ _ Maruanayaaa Parnela_ _ Vosselman

Zuidam_ Kieftenbeld__ Türk


Çolak_aa_ Van der Biezen___ Arkivuo

Bij Den Bosch is oud Eaglesspeler Alper Göbel geschorst.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter