Dave Bus en Oguzhan Türk op de bank

Andries Ulderink laat de basiself, die zondag AGOVV met 1-5 oprolde, in de thuiswedstrijd tegen MVV intact. Na de hoopgevende overwinning ziet hij geen aanleiding veranderingen aan te brengen. Dave Bus, terug van een schorsing, en Oguzhan Türk, weer fit na griep, beginnen daardoor op de bank.
"Na zo'n overwinning krijgt het elftal ook tegen MVV de kans een goed vervolg te geven", zegt Ulderink. "En dan ga ik niet één speler opeens passeren."
En dus krijgt ook Achmed Ahahaoui weer een kans in de basis. De aanvaller werd tot zondag gepasseerd. Hij neemt de plaats in van Türk, die eigenlijk vanaf het middenveld speelde. Ahahaoui is duidelijk meer aanvaller en speelde tegen AGOVV ook als linkerspits. "We spelen met Achmed in de ploeg wel anders, met meer aanvallend ingestelde spelers. Tegen AGOVV pakte dat goed uit."
Vooral de combinatie tussen Van der Biezen/Arkivuo en het spel van Çolak vanaf rechts maakte het verschil in Apeldoorn. ,,We speelden niet statisch, met veel bewegende spelers. Dat moeten we tegen MVV vasthouden.''
Jules Reimerink traint weer mee, maar zit nog niet bij de selectie. Ook Marc Overmars is nog herstellende van een spierblessure; hij trainde wel mee, maar maakt vanavond geen deel uit van de selectie.
Jordy Zuidam trainde afgelopen week aangepast, maar speelt vanavond wel. De aanvoerder kampt nog steeds met een enkelblessure en liet gistermiddag nog eens een mri-scan van zijn gekwetste gewricht maken. Na een schop van een medespeler tijdens de training speelt hij de wedstrijden al weken met pijnstillers. Ulderink: "Dat kan natuurlijk niet altijd zo doorgaan. Tegen MVV speelt Jordy nog, daarna moeten we bekijken of hij niet echt even rust moet hebben om de enkel te laten herstellen." De opstelling:
Pasveer aa

DrosteaaaMaruanayaaa _Parnela_aa_ Vosselman

Zuidam
a_ Kieftenbeld_


Çolak_aaaa Arkivuo_ a _ Ahahaoui

Van der Biezen_

MVV beschikt over dezelfde selectie als tegen VVV. Massimo Emiliani, Blazej Karasiak, Dustin Huisman, Guven Cavus en Alpha Bah zijn nog geblesseerd.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter