Na weer geen winst zijn de play-offs heel ver weg

Go Ahead Eagles speelde vrijdagavond tegen laagvlieger FC Eindhoven de zoveelste finale op weg naar het competitieslot. De mannen van Ulderink zijn al een seizoen lang in de achtervolging op een positie die recht geeft op play-offs deelname, de doelstelling voorafgaand aan dit seizoen.
Een ploeg met zoveel meer kwaliteit dan de op-één-na-slechtste profploeg van het land, liet zich weer eens schaamtevol te kijk zetten. Eindhoven, dit jaar nog nauwelijks een punt gewonnen, speelde ook nog eens zonder het aanvalsduo Koç/Diaz, maar kreeg wel de betere mogelijkheden.
Vorige week liet Ulderink Oguzhan Türk nog invallen als rechtbuiten. Nu dacht Ulderink ik zet hem maar eens linksback, als vervanger voor de geschorste Vosselman. Zo was het al vroeg in het duel 1-0 door een penalty, en een minuutje later bijna 2-0 toen Pasveer een gevaarlijke bal nog net over het doel kon wegtikken.
Pas in de rust corrigeerde Ulderink zijn opmerkelijke keuze en bracht Bus in voor Türk. Door de wissels Post en Knijnenburg viel er toch nog een goaltje en werd het uiteindelijk 1-1.
De 7e plaats lijkt nu nog het meest haalbare maar of dit ook recht geeft op play-offs deelname is nog de vraag. Om die plek te bereiken moet Go Ahead Eagles eigenlijk louter nog driepunters verzamelen.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter