Ulderink vindt beter voetbal belangrijker dan play-offs

Go Ahead Eagles moet in Eindhoven winnen om uitzicht te houden op de deelname aan de play-offs. Trainer Andries Ulderink spreekt niet over de laatste kans. Volgens de Eaglestrainer is play-offs uiteraard het doel, maar hij kijkt niet wekelijks naar de stand op de ranglijst.
"Ik ben vooral blij met de ontwikkeling van het elftal", zegt Ulderink. "We spelen de laatste weken steeds beter en scheppen ook weer prima kansen, dat we het vervolgens tegen MVV niet afmaken was wel een flinke tegenvaller."
Door het ene punt raakte Go Ahead Eagles verder achterop richting play-offs. "Vorig jaar eindigden we op 51 punten. Als we er nu meer halen hebben we het in mijn ogen goed gedaan. Play-offs is het doel maar de club gaat echt niet failliet als we het niet halen."
Go Ahead Eagles dient de klus in Eindhoven te klaren zonder Jonathan Vosselman, die een duel schorsing uitzit. Saïd Bakkati zal waarschijnlijk Vosselman wel vervangen met als wissel Oguzhan Türk achter de hand.
Jules Reimerink is er niet bij. De vleugelspits verstapte zich tijdens een looptraining en kan volgende week de groepstraining hervatten. De vermoedelijke opstelling:
Pasveer aa

DrosteaaaMaruanayaaa _Parnela_aa_ Bakkati

Zuidam
a_ Kieftenbeld_


Çolak_aaaa Arkivuo_ a _ Ahahaoui

Van der Biezen_

Eindhoven mist in ieder geval topschutter Serhat Koç, die geschorst is.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter