Thuiswedstrijd vrijdag nagenoeg uitverkocht

Go Ahead Eagles houdt komende vrijdag rekening met een nagenoeg uitverkocht stadion. Voor de wedstrijd Go Ahead Eagles-BV Veendam zijn nog zo’n 700 kaarten te koop bij de voorverkoopadressen van Ticketbox. Kaarten voor de Brinkgreverwegtribune zijn er nog voldoende, maar de Leo Halle Tribune is uitverkocht en voor de IJsseltribune is nog een beperkt aantal kaarten.
Dat er nu al 5500 kaarten weg zijn, komt mede door de promotieactie die Go Ahead Eagles houdt voor het G-voetbal. Niet alleen is er een voorwedstrijd tussen de G-teams van DES en SV Twello, ook zijn er enkele honderden G-voetballers te gast bij Go Ahead Eagles.
Tijdens de rust worden er penalty’s genomen door de voetballers met een verstandelijke handicap. Voor de wedstrijd zal er door Fonds Gehandicaptensport bij de ingangen van de Adelaarshorst gecollecteerd en tevens zal er in de businesslounge een shirtveiling plaatsvinden.
Ook voor alle dorpsbewoners uit Terwolde en vrijwilligers die geholpen hebben tijdens de wedstrijden in Terwolde van de Go Ahead Eagles in 2008 zijn er vrijkaarten.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter