Wel winst maar plek 7 niet meer voldoende

Alleen een wondertje kan Go Ahead Eagles nog aan een ticket voor de play-offs helpen. De Deventer ploeg deed thuis tegen Veendam zijn plicht, 2-1 winst.
De concurrentie werkte niet echt mee. Het slechte nieuws kwam uit Velsen, waar MVV in de laatste tien minuten nog een 1-0 achterstand tegen Telstar omboog. De rekensom was na afloop snel gemaakt. FC Dordrecht won de zesde periode. In de resterende 2 duels dient Go Ahead Eagles het gat met MVV, dat nu 4 punten bedraagt, te overbruggen.
Voor Go Ahead Eagles staan nog duels tegen TOP Oss (thuis) en FC Dordrecht (uit) op het programma, terwijl MVV het nog moet opnemen tegen Fortuna Sittard (uit) en AGOVV (thuis).
Niettemin was gisteravond Maikel Kieftenbelds eerste doelpunt in het betaalde voetbal meteen een belangrijke. De middenvelder schoot in de 62ste minuut zijn ploeg langs Veendam.
In de slotfase kreeg Sander Post namens Go Ahead Eagles een grote kans om de 3-1 te scoren, maar uit een voorzet van invaller Halil Çolak kopte de Est de bal naast. Veendam-verdediger Angelo Cijntje had in blessuretijd nog bijna de gelijkmaker op zijn schoen, toen hij de bal na een blessurebehandling terug schoot naar Remco Pasveer. De bal was echter dermate hard dat Pasveer het leder net onder de lat kon wegtikken. Daarmee slaagde de thuisploeg in de opzet om te winnen. Opnieuw op karakter en doorzettingsvermogen.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter