Veel aanpassingen en blessures

Een vernieuwd Go Ahead Eagles strijdt vanavond in de uitwedstrijd tegen Haarlem. Na het debacle van vorige week tegen Eindhoven regende het opeens blessures. Het elftal telt ten opzichte van vorige week vijf andere namen.
"We hebben vanavond in ieder geval een heel strijdbaar elftal in het veld", belooft trainer Andries Ulderink. "Er waren daarom sowieso veranderingen in de opstelling voor vanavond aangebracht. Maar nu hebben we ook nog eens met blessures te maken. Daardoor spelen we anders dan in de afgelopen weken, maar ik heb er vertrouwen in dat deze ploeg volop de strijd aangaat."
Achmed Ahahaoui (achterkant bovenbeen) en Oguzhan Türk (knie) hielden klachten over aan de wedstrijd van vrijdag. Geoffrey Knijnenburg verstapte zich deze week op de training, Halil Çolak (bovenbeen) raakte geblesseerd na een duel, Kari Arkivuo (kuit) kreeg woensdag een tik op de training en Saïd Bakkati (achillespees) haakte gistermorgen nog af. Arkivuo, die zich gisteren beperkte tot krachttraining, is mogelijk nog wel inzetbaar. Anders zal hij wel vervangen worden door Wissink. Maikel Kieftenbeld zit een schorsing uit. Jules Reimerink heeft de groepstraining hervat na zijn enkelblessure. Ook Marc Overmars is fit en klaar voor een invalbeurt.
RKC moet eigenlijk de zesde periode winnen en niet Dordrecht. Dan geeft plaats zeven nog recht op de play-offs. Om kans te maken op plek zeven moet er eerst maar eens gewonnen worden.
Door de reeks blessures begint Ulderink waarschijnlijk met de twee spitsen Koen van der Biezen en Sander Post. Het is een beetje gokken maar Ulderink zal ze wel ongeveer zo het veld in sturen:

Pasveer a

DrosteaaaaaBusaa_Parnela_aa Vosselman

Zuidam
a_ MaruanayaaaaaaaSuk_


Arkivuo_

Van der Biezen a_Postaaaa

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter