Volle bak

"Ik ben helemaal klaar mee", zegt trainer Ulderink. "Er is maar een ding doorslaggevend in deze fase en dat is mentaliteit. Ik ben helemaal klaar met jongens, die er niet meer voor willen gaan. Ik wil spelers zien die er alles aan doen te winnen."
Go Ahead Eagles begint daarom vanavond met nagenoeg dezelfde elf spelers aan het duel tegen Veendam. Maikel Kieftenbeld keert terug van een schorsing. Hij vervangt Robbert Maruanaya, die een duel schorsing uitzit.
Trainer Andries Ulderink heeft geen moment getwijfeld over de basiself, die de hoop op een startbewijs aan de play-offs levend moeten houden. Hij houdt vast aan het team dat zich op basis van strijdlust langs Haarlem knokte. Ook nu de buitenspelers Achmed Ahahaoui en Halil Çolak weer fit zijn, blijft Ulderink met twee spitsen spelen; Sander Post en Koen van der Biezen.
Vrijdag in de bus terug naar Deventer werd er door de spelers al druk gerekend, hoe alsnog de play-offs gehaald kunnen worden. Go Ahead Eagles is in ieder geval afhankelijk van de resultaten van de concurrentie. Ulderink: "De jongens hadden hele berekeningen. Het lijkt me verstandig eerst af te wachten welke club er vanavond de zesde periode wint. Dan weten we precies wat we moeten doen." Het komt eigenlijk hier op neer; RKC moet winnen en Dordrecht niet. Dan pakt RKC de periode en is plaats 7 voldoende voor Go AHead Eagles om de play-offs te behalen. Zo niet moet Go Ahead Eagles nog proberen om MVV in te halen op de ranglijst. Wat Excelsior doet is niet van belang, zij hebben al een periode.
Go Ahead Eagles speelt vanavond voor een nagenoeg vol stadion, door de uitgifte van vrijkaarten aan G-voetballers en inwoners van Terwolde. Oguzhan Türk en Geoffrey Knijnenburg zijn nog geblesseerd. Frank Broers maakt geen deel uit van de selectie vanwege familieomstandigheden. De opstelling:
Pasveer a

DrosteaaaaaBusaa_Parnela_aa Vosselman

Kieftenbeld

Zuidam__Kieftenbeld_Wissink
Arkivuo

Van der Biezen a_Postaaaa

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter